BIENVENUE!

Je suis tres heureux avec mon blog! J'espère que vous le trouvez jolie.
A bien tôt,

Desi

10-10-09

EN VACANCES!

Ik ga weer heerlijk met het hele gezin (inclusief opa en oma) naar Frankrijk! Nou heb ik me toch een huis gevonden, om verliefd op te worden. De ligging, de inrichting en de omgeving is geweldig! Kan bijna niet wachten......7 opmerkingen:

oma leentje zei

Heerlijk huis is het he. Heb toen je het vertelde gelijk gekeken.
Leuk lijkt me dat zo met z'n alle. Ik heb dat 1 x gedaan was niet voor herhaling vatbaar. Vind het altijd jammer . Maar ja. Is er al een nieuwe auto of gaan jullie proppen. Gat wij hadden het vorige week ook. Een of andere klojo parkeerde iets te ruim in. Kras op de deur wil je niet weten. Maar is alweer gemaakt. Nog twee weken toch en dan vakantie. Heerlijk voor jullie. Wij gaan naar Mabonpre. Huis van vrienden. Daar mag nog wel wat gepimpt worden maar dat is gelukkig niet mijn zaak. Doe gewoon mijn ogen dicht;-)Geniet maar lekker. Maar eerst dit druilige weekend maar weer. gggr maar komt goed. Liefs Leni

peet zei

Wat ziet dat er geweldig uit zeg !!
Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben !

Een fijn weekend groetjes Peet

Kind An Huys zei

Wat ziet dat huis er supergaaf uit!! Ik ben benieuwd waar het is, kun je me misschien het emailadres of site van dit huisje doorgeven?
Fijne vakantie!! Aan het huisje zal het niet liggen denk ik.
Groetjes, Anne.

Anita zei

Dat is zwijmel de zwijmel met zulke mooie plaatjes !!Fijne vakantie maar dat zal wel lukken!Groetjes Anita,

florence zei

Have Nice Hollydays Desi, and take a lot of photos for us !
(I would like to know where is this so pretty guest house ?!)

villa extra zei

allemachtig...waar is het ik wil ook en wel nu!!!

Anoniem zei

Misschien een hele brutale vraag, maar het huis ziet er zo gezellig uit... Zou ik het adres misschien mogen? Wij willen heel graag naar Frankrijk op vakantie, maar ik vind het moeilijk iets te vinden waar we ons thuis voelen. En dit ziet er grandioos uit.
Groetjes,
Odette