BIENVENUE!

Je suis tres heureux avec mon blog! J'espère que vous le trouvez jolie.
A bien tôt,

Desi

04-02-09

CHANGES!

Het roze in de woonkamer was al verdwenen en nu voeren we het lekker door in de rest van het huis! Dat wil zeggen dat de keukenmuur creme geverft moet worden met als resultaat dat het een gewone boerenhonden keuken wordt, niet zo smeuig dus. Heb trouwens voorlopig helemaal geen tijd om ook maar iets te verven of te behangen of zelfs te verschuiven! Heb een deadline......voor juli 2009, dat dan weer wel.5 opmerkingen:

Lief Leuk & Anders zei

Mooi hoor, dat naturel. Het roze weg is niet verkeerd...


Je kan altijd nog weer...

t brocante sfeertje zei

Wauw,wat prachtig mooie keuken heb je ook!
Heb je de rieten pacific-kap zelf
op n baluster geplaatst of was t al n bestaande voet?Ik heb n aantal mooie balusters die moeten nog tot lampenvoet gemaakt worden.Maar nu met de aanloop van de opening van de winkel hebben we voor ons eigen huis bijna geen tijd.Groetjes,Ingrid

G-style zei

Hoi Desi ,ik zag je bij mijn volgers staan en heb net even je blog bekeken . Ik las dat je alles creme wilt hebben net als in de kamer , nou dat vind ik ook erg sfeervol geworden alhoewel ik het rose ook niet lelijk vond staan hoor .
Het is wel weer een heel werk om alles te oden he en daar moet je net even de tijd voor hebben , ik wens je alvast succes mocht je aan het verven gaan .
groetjes en tot de volgende keer
Gea

tanjakarst@hotmail.com zei

ik heb ook een deadline gesteld, ik wil voor mijn verjaardag een nieuwe badkamer, keuken en toilet. Nu gaat halverwege april de keuken eruit dus dat schiet al op, maar nu de rest nog, ook zou ik graag een nieuwe vloer willen hebben. dus dat ga ik lekker ook realiseren. Ik vind het beige in de woonkamer prachtig staan, ben zelf ook helemaal van de lichte kleuren, heb er grijs in gehad, maar is toch niet mijn ding, dus maar weer terug naar de basis, gefeliciteerd met je prachtige interieur

tania zei

Je hebt een heel mooie en gezillige huis ! ik hou van de roze muren van je keuken ! Leuke blog ik zal terug komen !
Tot ziens